KRUUNU - VAATIVIIN KOHTEISIIN

Kruunu-tuotteet edustavat suomalaista puuteollisuuden ammattiosaamista. Kruunu-ikkunat ja ovet valmistetaan vaativiinkin kohteisiin mittojen mukaan. Kruunu-elementit soveltuvat moninaisten rakennusten rakenteiksi, esimerkiksi rivi- ja puukerrostaloihin.

Kruunu-tuotteet - puuteollisuuden laatutuotteet

Kruunu -tuotemerkillä valmistetaan Kruunu-ikkunoita ja –parvekeovia sekä puuelementtejä rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Kruunu-ikkunat ja ovet Länkelin Oy:stä

Länkelin Oy valmistaa Suomen rakennusalan ammattilaisten arvostamat Kruunu-ikkunat ja -ovet. Yhtiön rakennusteollisuuden asiakaskohderyhmän muodostavat pääsääntöisesti rakennusliikkeet ja talotehtaat. Ikkunat ja ovet valmistetaan mittojen mukaan haastaviinkin kohteisiin.

Kotimaiset puuelementit

Kruunu Elementti Oy valmistaa Kruunu -puuelementtejä teollisuusrakennuksiin, rivi- ja puukerrostaloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Valmistamme myös erikoiselementtejä kunkin kohteen vaatimusten mukaisesti.

Myös ikkunoiden ja parvekeovien asennukset ja korjaukset sekä Kruunu-seinäelementtien asennukset

Asennus- ja korjauspalvelut Kruunu-tuotemerkin ja muiden valmistajien ikkunoihin ja parvekeoviin. Asennamme myös Kruunu-seinäelementit.

Ota yhteyttä

  • Kruunu-ikkunat ja ovet sekä asennukset, puh. (03) 884 360
  • Kruunu-puuelementit ja asennukset, puh. (03) 884 350
  • Kruunu-sälekaihtimet ja asennukset, puh. 050 591 5971
  • sähköpostit: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
 

Ajankohtaista

12.12.2017
Tehdas kiinni vko 52

Joomla extensions by Siteground Hosting