Kruunu Elementti Oy

Kruunu -puuelementtit soveltuvat teollisuusrakennuksiin, rivi- ja puukerrostaloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Elementeissämme yhdistyvät korkea laatu ja kestävyys kustannustehokkaaseen tapaan rakentaa niin isoa kuin pientäkin kohdetta.

Olemme Hartolassa ja Paldiskissa toimiva yritys, joka valmistaa Kruunu -puuelementtejä teollisuusrakennuksiin, rivi- ja puukerrostaloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Valmistamme myös erikoiselementtejä kunkin kohteen vaatimusten mukaisesti. Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme, toimintamallimme sekä laadukkaat materiaalit takaavat tuotteidemme korkean laadun ja pitkän kestävyyden ja kustannustehokkaan tavan rakentaa niin isoa kuin pientäkin kohdetta.

Laaja asiakaskunta, monipuoliset palvelut

Asiakkainamme ovat niin valtakunnalliset kuin alueellisetkin rakennusliikkeet ja rakennuttajat, julkishallinto sekä yksityiset pienrakentajat.

Palvelumme kattaa elementtien suunnittelusta asennuksiin yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Alansa asiantuntija

Tunnemme suurelementtijärjestelmän perinpohjaisesti. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat oman alansa asiantuntijoita.

Kruunu-puuelementtitekniikalla voidaan toteuttaa niin pienet kuin isotkin rakennukset. Kruunu-elementtejä on toimitettu loma-asuntoihin, omakoti- ja rivitaloihin, pienkerrostaloihin, koulu- ja päiväkotirakennuksiin, urheilu- ja konserttihalleihin, teollisuusrakennuksiin sekä kauppakeskuksiin. Erikoiselementit suunnitellaan ja valmistetaan kohteen vaatimusten mukaisesti.

Puuelementtitalo on kestävä ja paloturvallinen

Kruunu-elementeissä yhdistyvät yrityksen pitkä kokemus alalla, osallistuminen lukuisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin puurakentamisen kehityshankkeisiin ja jatkuva oma innovaatiotoiminta. Ne takaavat tuotteiden korkean laadun ja pitkän kestävyyden sekä kustannustehokkaan tavan rakentaa niin isoa kuin pientäkin kohdetta.

Uusien palomääräysten myötä puun käyttömahdollisuudet myös kerrostalorakentamisessa paranevat merkittävästi. Nyt voidaan tehdä enintään 8 kerroksisia puurunkoisia ja puulla verhottuja kerrostaloja. Puuelementtitalo on paloturvallinen. Puurakentamiseen on luotu tarkat määräykset paloturvallisuudesta ja esimerkiksi kantavien rakenteiden kestävyydestä tulipalon sattuessa.

Puusta paremmin kilpailukykyisiä ratkaisuja

Teknologian kehityttyä nyt rakennetaan puuelementtitekniikalla kerrostaloja ja jopa kokonaisia kaupunginosia. Kruunu-elementeillä voidaan uudistaa ja lisäeristää vanhoja betonirakenteisia taloja. Julkisivuelementti asennettuna vanhaan betonirunkoon parantaa energiatehokkuutta ja luo uuden julkisivun. Samalla voidaan rakentaa lisäkerros ja lisätä näin asuinneliöitä.