Kotimaiset Edux®-ovet

Kruunu-ovina toimitamme laadukkaat ja yksilölliset Edux-Ovet Oy:n valmistamat Edux® ulko-ovet, väliovet ja parvekeovet. Ovet valmistetaan korkein laatuvaatimuksin luontoa kunnioittaen. Kaikille alumiinijäykistetyillä ulko- ja parvekeovilla on 10 vuoden suoranapysymistakuu sekä 2 vuoden rakennetakuun. Ovista ei erity haitallisia kaasuja sisäilmaan.

Kotimaista laatua

Edux®-ovien valikoimasta löydät sopivan oven yhtä hyvin vanhaan kuin uuteenkin rakennukseen. Mieltymystesi mukaan valitset vain oven tyypin, värin ja lasiaukon. Mallit ovat saatavissa myös lasittomina umpiovina.

Lämpöovissa on kaksinkertainen tiivistys, kolminkertainen selektiivilasitus ja säänkestävä 6 mm HDF-pinta. Ovissa käytetään kestäviä ja luotettavia, säädettäviä Fiskarsin ss110 -murtosuojasaranoita (säätö ylös, alas ja sivulle) sekä turvallisia Abloy LC100 -lukkorunkoja.

Parveke- ja puutarhan ovet kestävät säävaihtelut alumiinipintaisen ulkopintansa ansiosta. Puutarhan ovien lasikorkeudet 12-18 M. Oviin on mahdollisuus saada myös turvalasi.

Tutustu mallistoon: www.edux.fi

Esimerkkejä ulkovimallistosta

Esimerkkejä parveke- ja puutarhan ovista

Esimerkkejä väliovista