Ammattitaitoa jo vuodesta 1925

Länkelin Oy on Kruunu-ikkunoiden ja -ovien valmistaja, jonka asiakkaisiin kuuluu Suomen suurimpia rakennusteollisuuden toimijoita.

Länkelin Oy perustettiin jo vuonna 1925. Yhtiö on vuosikymmeniä ollut Suomen johtavia ikkuna- ja ovivalmistajia. Vuonna 2010 yhtiö siirtyi uuteen kotimaiseen omistukseen. Omistajanvaihdos varmisti kotimaisen, korkealaatuisen tuotannon jatkumisen. Yhtiön tulevaisuuden tavoitteina ovat toiminnan laajentaminen sekä markkina-aseman kasvattaminen kotimaassa ja ulkomailla.

Kasvava ja kehittyvä alansa ammattilainen

Länkelin Oy on Suomen kasvavia puusepänteollisuuden yrityksiä. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Hartolassa, ja yritys työllistää 19 henkilöä. Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on oman markkina-aseman vahvistaminen. Kasvavana rakennusteollisuuden osaajana Länkelin Oy panostaa tuotekehitykseen, ammattitaidon kehittämiseen ja asiakasyhteistyösuhteiden ylläpitämiseen.

Verkottuminen ja yhteistyö muiden alan ammattilaisten kanssa ovat osa yhtiön toimintatapaa. Yrityksessä kiinnitetään erityishuomiota siihen, että tuotteet lisäävät parhaalla mahdollisella tavalla nykyajan asumisen mukavuutta ja viihtyisyyttä. Vain luotettavien toimittajien korkealaatuiset ja toimivat tuotteet valitaan Länkelin Oy:n uutuuksiksi. Länkelin Oy:n yhteistyökumppaneita ovat mm. Akzo Nobel, Best Glass, Edux-Ovet Oy, Morite Oy, Mäkelä Alu, Problinds Oy, OT-Kumi Oy ja Scancecro.