Sälekaihtimet

Kotimaiset sälekaihtimet kotiin, toimistoon tai parvekkeelle.

Alumiinisälekaihtimet

Valmistamamme ja asentamamme kotimaiset alumiinisälekaihtimet sopivat kaikkiin koteihin ja toimistoihin. Ne estävät häikäisyä ja tilojen kuumentumista sekä suojaavat ohikulkijoiden katseilta. Niillä voidaan helposti myös ohjata valon määrää tiloihin. Yleisin asennusväri on mattavalkoinen, mutta saatavilla on yli 30 eri sävyä. Narut on saatavissa säleen värin mukaan.

Saatavilla useita säleen leveyksiä 25, 35 ja 50 mm. Kaihtimen leveys 11,5 cm - 300 cm,  korkeus ikkunan mukaan.

Asennamme sälekaihtimet joko ikkunan sisään tai pinta-asennuksena. Laadukkaan sälekaihdinasennuksen viimeistelee helppokäyttöinen Safiiri-säädin, vanhanaikaisia roikkuvia naruja ei tarvita. Safiiri on myös lapsiturvallinen.

Pimentävät sälekaihtimet

Valmistamme myös pimentävät alumiiniset sälekaihtimet joko pinta-asennusmallina tai väliasennusmallinna. Pimentävyys perustuu siihen, että pimentävissä kaihtimissa ei ole naruille reikiä, vaan narut ovat säleiden pinnassa. Kaihdinta tilattaessa on tiedettävä kätisyys. Pimentävä vaikutus suhteessa normaaliin sälekaihtimeen on suuri, mutta kaihtimen ympäriltä pääsee valoa läpi, pimentävyyden ollessa noin 70-80%. Pimentävä malli on kuitenkin erittäin hyödyllinen esim. makuuhuoneissa tai TV-tiloissa.

Puusälekaihtimet

Meiltä myös puusälekaihtimet. Puusälekaihtimet tuovat kotiin tai toimistoon näyttävyyttä, kodikkuutta ja tyylikkyyttä. Puusälekaihdin ei pimennä yhtä paljon kuin perinteinen ikkunan sisään asennettu alumiinisälekaihdin, mutta pienentämällä puusälettä pimentävyyttä voidaan lisätä.

Väreinä valkoinen, kuultovakoinen, vaaleanharmaa, luonnonvärinen, pyökki, tammi, tiikki, kirsikka, mahonki, pähkinä, kahvi sekä musta. Narut tulevat sävyyn sovitettuna.

Säleen leveydet 25, 35 tai 50 mm. Kaihtimien max leveys 300 cm, korkeus ikkunan mukaan.

Parvekesälekaihtimet

Alumiinisälekaihtimet soveltuvat myös parvekelasituksiin. Asennuttamalla sälekaihtimet parvekkeelle voidaan hillitä lasitetulle parvekkeelle tyypillistä lämpötilan nousua. Maksimoi lasitetun parvekkeen mukavuus parvekesälekaihtimin!

Sälekaihtimien asentaminen

Suoritamme tarvittavat ikkunamittaukset ja asennamme valmistamamme sälekaihtimet. Näin takaamme tuotteidemme parhaan toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Lue lisää asennuspalvelustamme »

Dokumentit

Kuvia tuotteistamme