KRUUNU - IKKUNAT JA OVET

Ammattitaidolla valmistetut, vanhaa puusepäntaitoa kunnioittavat kestävät ja tyylikkäät Kruunu-ikkunat ja -ovet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan.

Ikkunat

Ovet

Ikkunat ja ovet vaativiin kohteisiin

Kruunu-ikkunat ja -ovet ovat Suomen rakennusalan ammattilaisten arvostamia, Länkelin Oy:n laatutuotteita. Kruunu-tuotteissa yhdistyvät vuosikymmenten kokemus, perinteinen puusepäntaito, laatu, kestävyys ja tyylikkyys.

Kruunu-ikkunat ja -ovet täyttävät alalla vaadittavat määräykset tiiviydestä, lämmön- ja ääneneristyksestä sekä käyttöturvallisuudesta. VTT on osallistunut tuotteiden testaamiseen. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta Kruunu-ikkunat ja -ovet suojaavat tehokkaasti voimakkailta säänvaihteluilta ja ovat lisäksi helppoja huoltaa. Hoito-ohjeita noudattaen Kruunu-tuotteet säilyvät huoltovapaina vuosia.

Kruunu-ikkunat ja -ovet soveltuvat vaativiin, yksilöllisiin kohteisiin. Kruunu-ikkunat ja -ovet valmistetaan tilauskohtaisesti mittojen mukaan. Rakennusteollisuuden asiakaskohderyhmän muodostavat pääsääntöisesti rakennusliikkeet ja talotehtaat. Länkelin Oy on Suomen kasvavia puusepänteollisuuden yrityksiä. Tuotantotilamme sijaitsevat Hartolassa.

Lataa esitteemme

Katso lisää

» Lisätietoa tuotteiden laadusta ja ominaisuuksista
» Kruunu-ikkunoiden suoritustasoilmoitukset
» Lue lisää Länkelin Oy:stä
» Tutustu referenssikohteisiimme